Business Mastery

Business Mastery

Acest tip de serviciu, reprezintă un program online pentru antreprenori și manageri.

Lorand Soares Szasz, te învață, cum să rezolvi provocările care apar atunci când ai propria afacere și cum să o duci la următorul nivel.

Dacă vrei să îți transformi pasiunea într-o afacere și afacerea într-o pasiune, Lorand Soares Szasz, unul dintre cei mai apreciati experți în creșterea accelerată a firmelor din România, și autorul mai multor cărți despre dezvoltarea afacerilor, care susține seminarii, cursuri de antreprenoriat și vânzări în fiecare lună, în întreaga țară și în străinătate, este omul potrivit, care te va ajuta să faci acest lucru!

Lorand Soares Szasz, pune la dispoziția tuturor celor care dețin o afacere sau vor să deschidă o afacere, o serie de cărți și cursuri, contra cost, care conțin secretele succesului, în afaceri. Pe lângă asta, Lorand susține seminarii gratuite în orașele din țară, tema fiind, cele 14 strategii pentru a crește afacerea ta.

Iată ce spun 2 dintre cei mai de succes antreprenori și public-speakeri, din S.U.A., despre Lorand:

“Lorand Soares Szasz, e un speaker de talie mondială în dezvoltare personală, antreprenoriat și vânzări. Este o onoare să lucrez cu el.” BRIAN TRACY

“Lorand, am petrecut un timp minunat cu tine cât am fost in România. Ești un om de excepție și faci o muncă incredibilă pentru lume. Apreciez tot ce faci.”  JACK CANFIELD

Lorand Soarez Szasz, vine în ajutorul antreprenorilor care doresc să își crească afacerea, cu un program prin care aceștia, vor învăța cum să minimizeze lipsurile din afacere, cum să funcționeze fără ele și să aibă un nivel maxim de profitabilitate.

Investiția în program este de 1514 lei+TVA / lună, sau 7570 lei+TVA integral.

Dacă apelezi la MidnightBlack, partener în promovarea acestui program, prin intermediul unui cod de discount (#MB100), prețurile programului vor fi de  1180 lei+TVA/ lună și 7080 lei+TVA integral.

“Am trecut prin experiențe grele în viață și în afaceri, am avut succese incontestabile, dar am comis și greseli monumentale, care au dus la mari pierderi financiare. Toate au contribuit la omul care sunt azi, deși sunt conștient că mai sunt multe lecții pe care trebuie să le învăț.”- Lorand Soares Szasz

Salut!

Numele meu este, Adrian Ciobanu, Director General, Midnigt Black Company.
Cand am auzit prima oara de Lorand Soares si ceea ce face, am fost sceptic in privinta lui, dar eram dispus sa investesc in mine, in echipa, pentru a ne atinge obiectivele stabilite!
Sa fim sinceri cu noi, este vorba de EVOLUTIE !
Acest mesaj, aceste programe utilizate, World Wide Web….totul a pornit de la un vis si pretul pe care au fost dispuse acele persoane sa il plateasca (timp, critica, incercari peste incercari, etc.).

Vrei sa stralucesti ca un diamant ?!

Atunci trebuie sa fii slefuit ca un diamant !


Versiunea care esti acum e buna, dar nu fenomenala !

Daca esti dispus/a sa ” platesti pretul ” pentru a-ti modela viata, pentru a-ti atinge telul, vei reusi, in final.
Cand vei ajunge in cel mai bogat loc de pe pamant….ce vei lasa in urma ?!

Business Mastery

TOP 10 BENEFICII ALE BUSINESS MASTERY

  • cresti vanzarile, chiar sa le dublezi intr-un timp scurt si fara investitii mari
  • ai clienti fideli care sa te aprecieze si sa te recomande constant
  • gasesti cele mai eficiente metode de promovare pentru afacerea ta
  • transformi marketing-ul din cheltuiala in investitie
  • recrutezi cei mai buni angajati
  • construiesti o echipa fantastica in firma ta care sa ramana cu tine
  • creezi proceduri si sisteme care sa iti dea libertate si siguranta
  • ai mai mult timp pentru tine si familie
  • ai mai mult control asupra afacerii tale
  • nu in ultimul rand, sa construiesti o afacere care sa functioneze chiar si fara tine (daca iti doresti)

CE CONTINE BUSINESS MASTERY

Business Mastery contine 6 module care se deruleaza pe durata a 6 luni

MODULUL 1: Controlul afacerii tale

business

In acest modul verifici directia in care merge afacerea ta si castigi mai mult control. Cauza principala a stresului este lipsa de control. Sunt cateva zone principale asupra carora un proprietar de afaceri trebuie sa aiba control. In primul Modul dezbatem si razbatem primele 3: Controlul Timpului, Controlul Distributiei si Controlul Financiar.

MODULUL 2: Diferentiere si marketing

business

“Daca nu esti diferit, trebuie sa fii ieftin!” In cadrul acestui modul vei gasi acele TACTICI CARE DIFERENTIAZA firma ta de ceilalti concurenti din piata. Beneficiul este ca vei putea sa vinzi mai scump si totusi sa vinzi mai mult decat concurentii tai. Tot aici vom relua Sasiul Afacerii. Tehnicile din acest modul, aplicate in afacerea ta pot genera CRESTERI DE PESTE 50% IN CIFRA DE AFACERI in doar 6 luni.

MODULUL 3: Mai multi clienti pentru afacerea ta

business

Sunt doar doua metode prin care sa ai mai multi clienti in afacerea ta. Prima este sa ai mai multe contacte. A doua este sa ai un procent de conversie semnificativ mai bun din contacte in clienti. In acest modul vom ataca aceste 2 puncte ca sa primesti CELE MAI EFICIENTE METODE DE PROMOVARE pentru afacerea ta.

MODULUL 4: Clienti fideli pentru afacerea ta

business

In acest modul vei primi cele mai bune metode prin care sa te asiguri ca fiecare client ramane pe termen lung si, mai mult, te recomanda si altor clienti. Vei primi TRUCURI SI TEHNICI usor de aplicat prin care sa transformi clientii tai in FANI neconditionati care sa fie adevarati ambasadori pentru tine si afacerea ta.

MODULUL 5: Vanzari si profituri mai mari pentru afacerea ta

business

PROFITABILITATEA firmei tale este cel mai important aspect. “DACA NU ESTI PE PROFIT, AR FI BINE SA NU ITI CRESTI VANZARILE”, pentru ca nu vei obtine nimic altceva decat faliment. De aceea in acest modul vei primi tehnici prin care sa conduci clientii sa cumpere mai mult si sa GENEREZI VANZARI PROFITABILE PE TERMEN LUNG.

MODULUL 6: O afacere care sa functioneze fara tine

business

Poti spune ca ai o afacere doar atunci cand este profitabila si functioneaza fara tine, fara proprietar. In acest modul vei invata cum sa-ti structurezi afacerea in asa fel incat LUCRURILE SA FUNCTIONEZE CHIAR SI CAND NU ESTI PREZENT.

Recomandam cu INCREDERE #LorandSoaresSzasz, programul #BusinessMastery.
Vreau sa vezi beneficiile acestui program si sa iti schimbi viata !
Utilizand la inscriere codul #MB100 te vei bucura de un discount oferit din partea echipei Midnight Black !

Contacteaz-o pe colega noastra, Nora, pentru mai multe detalii despre program !

Contact Business Mastery :

Tel: 0724.577.411

E-mail: Nora@businessmastery.ro sau

office@midnightblack.ro pentru a putea beneficia de discount.

Responsive