Graphic Design

Graphic Design.

Graphic design, este definit ca fiind procesul de comunicare vizuală, prin folosirea tipografiei, fotografiei și a ilustrațiilor.
În această categorie intră crearea de logo-uri, flyere, bannere, roll up-uri, pictograme, coperte pentru diferite publicații, colaje, etc.
Design-ul grafic, este un instrument indispensabil în crearea unei identități în mediul online, creativitatea fiind, din această cauză, de nelipsit, din arsenalul unui artist grafic.
Sarcina unui graphic designer bun, este cea de a crea ilustrații care să-l diferențieze de ceilalți designeri. Pentru asta, trebuie să înțeleagă raporturile dintre imagini, cuvinte și culori, și diferitele mecanisme care permit întrepătrunderea fructuoasă a acestora, grație programelor precum cele suita Adobe, care conține cele trei soft-uri binecunoscute în lumea graficului: Photoshop, Illustrator și InDesign.
În timp ce primele două sunt, prin excelență, manipulatoare de imagine și ilustrații, permițând crearea sau modificarea lor, InDesign este înarmat cu instrumentele necesare tipografiei (fiind mult mai prietenos în acest scop) si combinând tehnici care se regăsesc în cele dintâi si bine-cunoscutele, Microsoft Word și Publisher.

graphic-design

Un grafician este central unei reușite profesionale, si chiar dacă urmărește un succes online sau în mod fizic (printat), acesta nu se rezumă doar la crearea de ilustrații/ imagini/ logo-uri, ci contribuie si la cimentarea unei identități și stabilirea unui raport direct cu clienții.

graphic-design-1

Midnight Black Company, dispune de designeri grafici certificați, profesioniști, care pot duce la bun sfârșit orice sarcină și pot satisface orice cerință.

Contacteaza-ne!

Detalii