Inregistrare Domenii

Servicii de Inregistrare Domenii

Ai nevoie de un nume de site sau de un domeniu pentru mail? Cauta un nume de domeniu liber, unic, simplu de retinut. Serviciul nostru de inregistrare domenii web te ajuta sa faci acest lucru foarte simplu, in doar cativa pasi.

Gandeste-te la un nume de domeniu sau chiar la mai multe. Pentru a-ti proteja brand-ul sau afacerea, este recomandat sa ai in vedere multiple nume de domenii, cu diferite extensii (de ex. domenii.ro, dar si domenii.eu, domenii.com, domenii.net etc.). De asemenea, iti recomandam sa inregistrezi toate numele de domenii libere care se scriu sau citesc similar (de ex. domeniu.ro, domeni.ro, edomenii.ro, domenii-online.ro etc.). Poti avea un website cu mai multe nume de domenii redirectionate catre domeniul principal. (Un site cu mai multe alias-uri.)

Procesul de inregistrare a unui domeniu web debuteaza cu etapa de alegere a numelui de domeniu potrivit pentru afacerea ta. Ulterior, iti recomandam sa verifici disponibilitatea domeniului dorit, dar si a extensiilor alternative, care te ajuta sa protejezi numele de domeniu ales. In cazul in care domeniul cautat este disponibil, nu ramane decat sa continui procesul de comanda si apoi sa platesti taxa de inregistrare asociata domeniului respectiv.

Alegerea domeniului web este o etapa deosebit de importanta pentru succesul afacerii tale. Iti recomandam sa optezi pentru un nume de domeniu scurt, usor de scris si de pronuntat. In functie de strategia pe care te-ai hotarat sa o urmezi, poti alege un domeniu web care contine cuvinte cheie relevante pentru afacerea ta sau poti opta pentru un nume de domeniu diferit, care are potential de a deveni brand, asigurand unicitate la nivel de industrie.

In cazul in care doresti ca site-ul tau sa se adreseze romanilor, este de preferat sa alegi un domeniu .ro, acesta fiind inregistrat pe perioada nedeterminata, in conformitate cu legislatia in vigoare si regulile impuse de RoTLD. Pentru a proteja numele de domeniu ales, iti recomandam sa inregistrezi domenii cu extensii variate (.com, .net, .org, .eu, .info etc.).