Membri fondatori

Creeaza o afacere mai buna si mai productiva! Suntem alaturi de tine!

Indiferent daca esti angajat, liber–profesionist, antreprenor sau investitor, cunosti faptul ca diversificarea surselor de profit este la fel de importanta precum diversificarea surselor de clienti.

Esti la inceput de drum in infiintarea unei firmei, sau detii una si doresti sa ajungi la urmatorul nivel? Atunci stii deja ca, VANZARILE reprezinta motorul afacerii tale!

Prin consultanta si serviciile oferite, te ajutam sa iti dezvolti afacerea utilizand mediul online, cat si mediul offline.

Astfel, identificand nevoile mediului de afaceri, am creat servicii ce vin in ajutorul antreprenorilor, ridicand firmele lor la un nivel superior in mediul online si nu numai!

Midnight Black Company evolueaza umar la umar cu evolutia insasi, iar din acest motiv, clientii pot fi asigurati ca tehnicile noastre sunt si vor fi intotdeauna la zi.

Oportunitatea de a avea mai multe surse de venit s-a concretizat considerabil odata cu dezvoltarea Internetului. Acesta a devenit un instrument indispensabil evolutiei unei companii!

Din aceasta cauza, orice afacere care nu exista in mediul online, pierde enorm!

“If your business is not on the internet, then your business will be out of business” – Bil Gates, Founder of Microsoft –

Progresul incepe cu decizia de a ACTIONA!

Marketing
Dezvoltare
Implementare
Vanzare
Fidelizare

In momentul infintarii Companiei Midnight Black am trasat trei obiective principale:

  1. Prin serviciile oferite de noi, dorim sa ajutam cat mai multe companii, indiferent de locatia acestora pe glob!
  2. Scopul echipei Midnight Black este de a stabili relatii productive si prietenii pe termen lung!
  3. Dorim sa ne simtim bine, realizand cu drag servicii ce te ajuta sa iti atingi obiectivele propuse!

In aceasta era a schimbarii, a evolutiei accelerate, a complexitatii coplesitoare si a concurentei agresive, sufocante  trebuie sa stii ca un rol important in evolutia unei firme il reprezinta   prezenta online !

Membrii fondatori

Adrian Ciobanu

Adrian Ciobanu

Palaghianu Marius

Palaghianu Marius