Promovare

Cum ai promovat imaginea companiei in ultimul an?

Cum ai masurat campaniile de marketing si Break-Even Point?

Doresti sa transformi campaniile tale intr-o investitie?

Viziunea și misiunea ta este importanta pentru noi, deoarece dorim o traiectorie clara si un plan complex, pentru a te ajuta sa iti duci visul la realitate.

Midnight Black, iti ofera strategii de marketing si campanii tintite și masurate, indiferent de domeniul de activitate, in baza unui raport lunar!

Chiar dacă firma ta dispune de un site de prezentare și/sau un magazin online, acestea nu îți garantează reușita pe plan profesional.

Succesul în mediul online, mai are nevoie de componente fundamentale pentru a se concretiza: promovarea, campaniile de marketing digitale, etc.

Până în momentul exploziei Internetului, promovarea încă se făcea în mod tradițional – prin afișe și bannere stradale, din ușă în ușă, prin difuzarea pliantelor în cutiile poștale, prin flyere lăsate în locații-cheie. Aceasta era mai mult sau mai puțin încununată de succes, dar nu dispunea de o calitate imperioasă – precizia. Acest mod de bombardare informativă putea aduce clienți doar în mod accidental, fiind incapabilă să țintească grupurile ideale.

Din fericire, odată cu apariția și evoluția Internetului, s-a facilitat și posibilitatea de a ținti doar grupurile de clienți ideali.

  • mkd-slider-img
  • mkd-slider-img
  • mkd-slider-img
  • mkd-slider-img
  • mkd-slider-img
retele_sociale

Facebook, spre exemplu, este mai mult decât o rețea de socializare. Acesta este atât o bază de date, cât și un mediu propice promovării.

O pagină pe această rețea, îți poate crește afacerea, și ți-o poate propulsa în top-ul firmelor din domeniul de activitate de care aparții.

Twitter, Pinterest, Google +, Vimeo, YouTube – toate acestea, trebuie privite ca și canale de promovare.

Orice afacere trebuie să fie prezentă pe aceste rețele.

Atunci când promovarea prin ele este combinată cu servicii SEO/ SEM făcute ca la carte, succesul e la o întindere de mână. Mai mult, dacă se folosește concomitent cu o promovare clasică, stradală, rezultatele vor fi uimitoare.

Suceava Info

In cadrul companiei Midnight Black, promovăm imaginea firmei tale de-a lungul și de-a latul Internetului, poziționându-te în locul în care trebuie să te afli.

Pe lângă promovarea pe rețelele de socializare (creăm și administrăm conturile) și promovarea clasică, putem pune în lumină firma ta prin crearea de știri și reportaje periodice, care vor fi postate pe portalul nostru de informare, știri.suceavainfo.ro și portalul interactiv, Rinfo.ro, propriile noastre canale de difuzare a știrilor și reclamelor.

Suceava Info

Noi privim Internetul, mai întâi de toate, ca pe o bază de date interactivă care, pe deasupra, îți oferă și instrumentele de care ai nevoie pentru a selecta din ea, doar persoanele pe care le poți transforma cu certitudine în clienți.

Contactati-ne
Online