Servicii

În această eră a schimbarii, a evolutiei accelerate, a complexitatii coplesitoare si a concurentei agresive, sufocante, trebuie sa stiti ca un rol important in evolutia unei firme, il are, prezenta online!
Consideram ca diversificarea surselor de profit este la fel de importanta precum diversificarea surselor de clienti. Prin consultanta si serviciile oferite, te ajutam sa iti dezvolti afacerea utilizand mediul online, cat si mediul offline.

Consultanta

Consultanta.

Prin consultanța pe care o oferim, devenim o parte din propria dumneavoastră echipă și putem îmbunătăți un site indiferent de nivelul la care se află acesta. Asigurăm SEO și, cel mai important, asigurăm educația în spiritul celor mai moderne tehnici de poziționare eficientă în mediul online.

Citeste mai mult
Graphic

Graphic design.

Graphic design este definit ca fiind procesul de comunicare vizuală prin folosirea tipografiei, fotografiei și a ilustrațiilor. În această categorie intră crearea de logo-uri, flyere, bannere, roll up-uri, pictograme, coperte pentru diferite publicații, colaje, etc. 

Citeste mai mult
DESIGN

Web design.

Site-urile create de noi se adaptează perfect pe orice tip de ecran (tabletă, telefon) și au un timp de încărcare extrem de scurt. Aceste două aspecte sunt cu atât mai vitale pentru un site cu cât traficul pe mobil reprezintă astăzi mai mult de jumătate din întregul trafic de Internet.

Citeste mai mult
Promovare

Promovare.

Aducem în prim-plan, la nivel local, național și chiar și internațional, serviciile/ produsele companiei dumneavoastră, folosind metode de promovare clasice și moderne pentru a mări procesul de conversie a traficului într-o bază de clienți fideli.

Citeste mai mult
web

Prezența online este crucială creșterii oricărei firme.

graphic

Un grafician este central unei reușite profesionale.

consultanta

Midnight Black Company, oferă consultanță în domeniul IT, web design, graphic design și promovare.

promovare

Aducem în prim-plan, la nivel local, național și chiar și internațional.

business-mastery

Program online pentru antreprenori si manageri. Oferit de Lorand Soares Szasz.