Top 15 cele mai populare site-uri și aplicații sociale – Social Media

Poate sunteți familiari cu un Top 3 sau Top 5 site-uri pentru socializare, dar știți ce se întâmplă în culisele lor?

 

Am creat o listă cu Top 15 cele mai populare site-uri pentru socializare globală. Rezultatele sunt bazate pe cercetare originală, de ultimă oră. Noi websiteuri de social media apar și dispar, dar acestea au trecut testul timpului. Vom actualiza această listă cu informații noi imediat cum acestea vor apărea. Numărul de vizitatori per lună sunt adunate de pe diferite websiteuri. Vă aducem ultimele informații aici:

 

  • Instagram anunță 700 de milioane de utilizatori într-un post pe blog
  • Twitter și-a actualizat numărul de utilizatori activi la 328 de milioane
  • VK a ajuns la 95 de milioane de utilizatori activi
  • Reddit adaugă 16 milioane de utilizatori la cele 250 de milioane
  • Meetup a ajuns la 32.3 milioane de utilizatori

 

Top Site-uri Sociale / Retele de Socializare

 

Facebook a sărit de pragul celor 60 de milioane de utilizatori activi pe lună de la 1.94 miliarde în Martie 2017 la 2 miliarde pe 30 Iunie 2017. Rata de creștere pare să continue la 20 milioane de utilizatori activi pe lună. Așadar, până la sfârșitul anului ne putem aștepta să vedem 2.1 miliarde de utilizatori activi pe Facebook. Aceasta e postarea unde Zuckerberg anunță veștile:

 

 

 

Acesta e graficul celor 15 site-uri sociale din acest top. După cum se observă, Facebook conduce cu o margină uriașă în fața YouTube. Mai există o asemenea deschizătură spre Instagram, pe locul 3.

 

 

Rețea socială Număr de utilizatori/lună
Facebook 2 miliarde
YouTube 1 miliard
Instagram 700 milioane
Twitter 328 milioane
Reddit 250 milioane
Vine 200 milioane
Ask.fm 160 milioane
Pinterest 150 milioane
Tumblr 115 milioane
Flickr 112 milioane
Google+ 111 milioane
LinkedIn 106 milioane
VK 95 milioane
ClassMates 57 milioane
Meetup 32, 3 milioane

 

 

Comparație Vizuală a Mărimii

 

 

 

 

 

Harta mondială a Rețelelor de Socializare 2017

 

Aruncați o privire la harta celor mai populare rețele de socializare din 2017, bazate pe traficul recent. Și un moment! Avem vești! Există indicații către faptul că YouTube s-ar putea să surclaseze Facebook în numărul de vizitatori pe lună.

 

Topul Aplicațiilor de Socializare

 

Cu creșterea în popularitate a socializării pe mobil, am simțit nevoia să creăm o listă cu 10 cele mai populare aplicații sociale de pe glob. Acestea sunt într-o competiție acerbă cu site-urile de socializare principale.

 

Imaginea e ceva mai diferită aici dacă suntem atenți la numele brandurilor. WhatsApp și Messenger sunt într-o cursă strânsă spre Locul 1. Majoritatea acestor aplicații social media sunt deținute de Facebook, deci competiția s-ar putea să nu fie chiar atât de severă ca cea dintre companiile individuale. Apoi, sunt o mulțime de aplicații Asiatice și Instagram, deținut tot de Facebook, pe locul 6.

 

  • Facebook Messenger l-a ajuns din urmă pe Facebook, iar acum se află într-o cursă strânsă, ambele având 1.2 miliarde de utilizatori activi/lună. Ambele platforme mobile sunt deținute de Facebook.
  • Instagram are acum 700 de milioane de utilizatori.

 

Aplicație Social Media Utilizatori activi/lună
Messenger 1.2 miliarde
WhatsApp 1.2 miliarde
QQ Chat 899 milioane
WeChat 806 milioane
Instagram 700 milioane
Qzone 652 milioane
Viber 249 milioane
Line 218 milioane
Snapchat 200 milioane
YY 122 milioane

 

Aplicațiile social media vor crește din ce în ce mai tare, având în vedere că oamenii le adaptează la viața de zi cu zi. Aici am listat platformele media folosite cu precădere pe telefoanele mobile. Aplicația mobilă va domina această listă cu 1.2 miliarde + utilizatori activi. Cum adaptarea smartphone-urile crește, utilizarea platformelor media pe computere va scădea.

Prezenta online este vitala pentru orice afacere care isi propune sa creasca in cel mai scurt timp si sa fie competitiva in mediul virtual.

Internetul a devenit foarte rapid noul ”opiu al popoarelor” și e lesne de înțeles de ce. Acesta a facilitat viața, comunicarea, educația, guvernarea, afacerile, literatura, muzica și multe alte aspecte intrinseci vieții omului într-un mod inegalabil.

“Daca faci lucrurile ca si pana acum si te astepti la rezultate diferite, esti nebun!” – Albert Einstein – 

Midnight Black Company, a fost fondată în anul 2012, cu scopul de a facilita tranziția de la era informațională la cea digitală/ a Inteligenței Artificiale, devenind, între timp, o soluție completă la dificultățile cu care se confruntă antreprenorii în a ține pasul cu evoluția din ce în ce mai pronunțată a Internetului și serviciilor aferente acestuia.

Din momentul în care serviciile noastre sunt solicitate, realizăm împreună cu tine profilul imaginii firmei în mediul online, realizăm strategiile de marketing, creionăm profilul clientului ideal în funcție de produsele și serviciile comercializate, și stabilim planul de acțiune pe o perioadă minimă de 6 luni.

După caz, creăm sau îmbunătățim identitatea firmei, prin crearea de site-uri de prezentare responsive, magazine online, pagini pe rețele de socializare, SEO/SEM, campanii de marketing, branding, promovare la scară națională și internațională, îmbinând cu succes advertising-ul clasic, stradal, cu cel digital.

Deoarece ai fost îndeajuns de răbdător încât să parcurgi acest articol – ceea ce nu poate să însemne decât că ești interesat de cum îți poți face afacerea să țină pasul cu evoluția – ești câștigătorul unui discount de 15% la toată gama de produse prestată de Midnight Black Company, doar prin simpla accesare a codului unic #MBTOP!

No Comments

Leave a reply