WEB Design Responsive

Proces de munca:

Procesul prin care Midnight Black creează site-uri de prezentare, încorporează 4 pași:

STABILIRE DESIGN

CODARE

TESTARE

LANSARE

Avantaje eCommerce:

Cu toate acestea, cel mai important avantaj al unui magazin online este lipsa orarului, acesta funcționând 24/7, ceea ce înseamnă mai mult profit.
Prin furnizarea unor materiale informative, clienții tăi pot fi puși la curent cu eventualele oferte și promoții. Poți ținti direct publicul pe care vrei să îl transformi în clienți fideli, și poți studia întotdeauna concurența, pentru a te asigura că magazinul tău, cu produsele/serviciile pe care le oferă, sunt net superioare celor care aparțin competiției.

Eficienta

Preturi mici

Accesibilitate

Respectarea bugetului

Alegerea pretului corect

Creare site de prezentare.

Prezența online este crucială creșterii oricărei firme, iar unul dintre motive, este credibilitatea pe care ți-o oferă, în ochii clienților.

Dacă aceștia nu te pot găsi pe Internet, atunci firma ta va fi considerată una fantomă. Poți spune că exiști cu adevărat ca business, doar dacă afacerea ta apare la o simplă căutare pe Google, și are un SEO adecvat.

Există o modalitate foarte ușoară și accesibilă, de a te plasa în această existență: site-ul de prezentare.
Un asemenea site îți poate aduce beneficii uriașe, dacă este construit în mod strategic și arată cât mai profesional cu putință.

Pentru a răspunde cerințelor pieței, acesta trebuie să fie responsive, cu atât mai mult cu cât Google introduce anual, algoritmi care studiază îndeaproape relevanța site-ului tău, ca mai apoi să îl urce sau să îl coboare în rezultatele listelor de pe motoarele de căutare.

graphic-design

Pentru a evita prăbușirea din topul acestor liste, un site trebuie să fie creat pe bază de cuvinte cheie, trebuie să conțină imagini clare și perfect adaptabile pe orice tip de device, să ofere cât mai multe detalii referitoare la identitatea afacerii, să aibă un timp de încărcare cât mai scăzut (acesta fiind, în mod normal, sub 5 secunde), să posede conținut original, necopiat, testimoniale și, bineînțeles, să fie unic din punct de vedere estetic. În realizarea acestei ultime cerințe, includem logo-ul, aspectul general al site-ului, alegerea culorilor cât mai potrivite, fonturile folosite, etc.